منطقه ملاشیه اهواز بیش از 30 روز است که آب ندارد | غیزانیه هم اضافه شد
آغاز فصل تابستان، فریاد تشنگی و بیآبی مردم خوزستان را بار دیگر بلند کرد. هنوز نیمه اول فصل گرم سال نگذشته که باز هم مناطقی همچون ملاشیه در شهر اهواز، روستاهای غیزانیه و برخی دیگر از روستاهای شهرستان باوی خوزستان دچار بیآبی شدهاند.ساکنان منطقه ملاشیه در اهواز میگویند که بیش از 30 روز است که آب ندارند، برخی خیابانها کاملا آب قطع است و در برخی دیگر از نقاط تنها ساعتی در شبانه روز آب وصل میشود.
در همین راستا، آتشنشانی، شهرداری و دیگر دستگاههای اجرایی با کامیونهای تانکر حمل آب، اقدام به تامین آب برای مردم ساکن این منطقه کردهاند، که بنظر میرسد تنها برای مصرف آشامیدنی است و پاسخگوی نیاز مردم برای دیگر مصارف نیست. ملاشیه یکی از مناطق پرجمعیت اهواز است
ملاشیه در غرب اهواز با جمعیت 80 هزار نفری یکی از مناطق پرجمعیت اهواز است، اما هنوز خدمات اساسی و زیرساختی در این منطقه وجود ندارد و در اغلب خیابانها خبری از آسفالت نیست.
از سوی دیگر برخی از روستاهای بخش غیزانیه در 50کیلومتری اهواز که در خود بزرگترین میادین نفتی ایران را جا داده است، نیز دچار بیآبی هستند.
روستای مسلمیه و روستای غدیر السبع در کنار چاههای متعدد نفت، بیش از 35 روز است که آب در آنها قطع شده است و ساکنان این روستاها هر چند روز باید منتظر تانکرهای آب بمانند تا به آب دسترسی پیدا کنند.
در روستای شعیمط دو بخش غیزانیه، وضعیت تفاوت چندانی ندارد، تاکنون آبرسانی به این روستا انجام نشده است. بسیاری روستا را ترک کردهاند، چرا که باید از آب کانالی که گوسفندان خود از آن مصرف میکنند، بخورند، یا در زمستان آب باران را جمعآوری و استفاده کنند.
اکنون و در گرمای شدید این وضعیت برای همسایگان چاههای نفت، بسیار طاقتفرسا شده است.
وضعیت آبرسانی در روستاهای شهرستان باوی استان خوزستان نیز نامناسب است. از جمله این روستاها، روستایهای حنیری یک، حنیری دو و حنیری سه هستند که آب در هر دو روز یکبار و آنهم به مدت سه ساعت وصل میشود.
این وضعیت بیآبی در حالی است که تاکنون پروژه آبرسانی غدیر با تبلیغات گسترده چندین بار افتتاح شده است و طبق آنچه اعلام شده است، مشکل آب تمام روستاهای غیزانیه حل شده است و حتی فراتر گفته شد که بحران بیآبی در خوزستان دیگر تکرار نخواهد شد.
پروژه آبرسانی غدیر از بزرگترین پروژههای کشور است که اعتبارات کلان به آن اختصاص داده شده است و از یک دهه گذشته عملیات اجرایی آن آغاز شده است.