https://baeffat.ir/adad-nevisi/
ریاضی چهارم صفحه 4
عددنویسی را معمولا در تمام پایههای ابتدایی میتوانیم مشاهده کنیم؛ اما در عددنویسی کلاس چهارم هدف اصلی آشنایی با اعداد 5 رقمی و مرتبه دهگان هزار میباشد . حال داستان مربوط به اعداد پنج رقمی چیست؟ در آموزش ریاضی سال قبل با اعداد چهار رقمی یا هزار آشنا شدید. به سادهترین زبان ممکن اگر بخواهیم این عددنویسی پایه چهارم دبستان را توضیح دهیم میتوان گفت که با کنار هم قرار دادن 10 دسته هزارتایی یک دسته ده هزار تایی ساخته خواهد شد .
مبحث جدول ارزش مکانی ریاضی پایه چهارم
دومین مبحثی که در تدریس عددنویسی ریاضی چهارم باید به آن توجه کنیم جدول ارزش مکانی است. در پایههای قبل این جدول را تا بخش هزار یاد گرفتهایم و در این بخش یک قسمت جدید با نام ده هزار تا به این جدول اضافه میشود. مهمترین نکته در جدول ارزش مکانی این است که هر چه قدر از سمت راست به سمت چپ حرکت کنیم ارزش اعدد بیشتر میشود!
ریاضی چهارم صفحه 5
تمرین جدول ارزش مکانی ریاضی چهارم ابتدایی
خب رسیدیم به بخش تمرینات. تو این بخش چند تا عدد رو باهم بررسی میکنیم پس کاغذ و خودکارتون رو بردارید و برای این که یک تمرین روی آموزش عددنویسی هم داشته باشیم اول اعداد رو بخونید، با حروف بنویسید و داخل جدول ارزش مکانی وارد کنید. این تمرین رو برای اعداد 10000 – 12000 – 125000 – 842525 انجام بدید و بعدش به جوابهایی که بدست آوردید را با جوابهای ما مقایسه کنید.
تدریس الگوها فصل یک ریاضی چهارم دبستان
به سراغ تدریس الگویابی در این قسمت خواهیم رفت که یکی از شیرینترین و جذابترین مباحث مربوط به درس ریاضی است. سادهترین تعریفی که برای الگویابی چهارم ابتدایی یا به صورت کلی الگویابی میتوان به کار برد این است که الگو یعنی پیدا کردن یک قاعده در برابر تغیرات یک چیز؛ یعنی وقتی سه شکل را میبینیم که در حال تغیر کردن هستند باید به دنبال نوع تغیر باشیم و یا چند عدد در اختیار داریم که با یک روند در حال تغیر هستند باید نوع آن تغیر را پیدا کنیم. برای درک راحتتر به سراغ تمرین الگویابی ریاضی چهارم ابتدایی برویم تا کامل این بخش را درک کنیم. پس بازهم کاغذ و خودکارها را آماده کنید تا با چند مثال طوفانی آموزش الگویابی ریاضی چهارم دبستان را نیز کامل کنیم.
ریاضی چهارم صفحه 6
ماشین ورودی و خروجی کلاس چهارم دبستان
به سراغ بحث جذاب ماشین ورودی و خروجی چهارم دبستان خواهیم رفت. با یک مثال ساده ماشین ورودی و خروجی چهارم ابتدایی را تشریح خواهیم کرد. خب همان طور که از اسم این بحث پیداست ما با یک ماشین سر و کار داریم. ماشینی که یک چیزی وارد آن میشود، در داخل آن اتفاقاتی خواهد افتاد و یک چیز دیگر از آن خارج میشود.