معرفی و بررسی آنر X8a | ویدیو
اگر به دنبال خرید یک گوشی میانرده هستید، معمولا با دو دسته گوشی روبرو میشوید. یک دسته از گوشیهای میانرده در زمینههای مختلفی عملکرد متعادلی ارائه میکنند ولی بخشی دیگر تلاش میکنند حداقل در یکی از زمینهها عملکرد بسیار خوبی داشته باشند. گوشی آنر X8a یکی از گوشیهای میانردهی بازار است که توجه زیادی به دوربین اصلی نشان داده و در این ویدیو به بررسی آن میپردازیم.
قبل از خرید این گوشی، حتما به رنگ آن توجه نشان دهید زیرا بخش زیادی از جذابیت ظاهری گوشی، به رنگ بدنهی آن برمیگردد. البته این موضوع برای کاربرانی اهمیت دارد که برای گوشی از کاور استفاده نمیکنند یا از کاور شفاف بهره میبرند. در پنل پشتی، ماژول دوربین غولپیکر توجه را جلب میکند که در این ماژول شاهد قرارگیری سه دوربین اصلی و یک فلش هستیم. اندازهی این ماژول دوربین ما را به یاد ماژول دوربین مدلهای پرو آیفونهای جدید میاندازد و وزن بدنهی گوشی آنر X8a به 182 گرم میرسد.
سمت راست دکمهی پاور قرار دارد که سنسور اثر انگشت درون آن تعبیه شده است. این سنسور سرعت و دقت قابل قبولی دارد و میتواند کار خود را به خوبی انجام دهد. این گوشی از دو سیمکارت پشتیبانی میکند و برای آن نمیتوانید از کارت حافظه استفاده کنید. با توجه به اینکه در بدنه خبری از جک هدفون نیست، برای وصل کردن هدفونهای سیمی میتوانید از رابط USB-C به جک هدفون که در جعبه قرار دارد، استفاده کنید. اسپیکر قرار گرفته در گوشی از نوع استریو نیست ولی در کل میتواند کیفیت صدای قابل قبولی را در اختیار کاربران قرار دهد.
باتری گوشی آنر X8a از ظرفیت 4500 میلیآمپر ساعت بهره میبرد و همراه با آن، یک شارژر 22.5 واتی هم ارائه میشود. این شارژر میتواند باتری گوشی را در عرض 1 ساعت به طور کامل شارژ کند. در صورت استفادهی معمولی، این باتری میتواند یک روز کامل کاربر را همراهی کند. قلب تپندهی این گوشی چیپست هلیو G88 است که اگرچه میتوانید در همین محدودهی قیمتی گوشیهای دارای چیپستهای بهتر را پیدا کنید، ولی در کل برای انجام کارهای معمولی با هیچ مشکلی روبرو نمیشوید. در مورد اجرای بازیهای سنگین هم باید بگوییم که با پایین آوردن تنظیمات گرافیکی، به راحتی میتوانید عناوین مشهوری مانند Call Of Duty را اجرا کنید.
نمایشگر استفاده شده 6.7 اینچ اندازه دارد و به لطف رزولوشن FHD+ میتواند انواع محتوا را به صورت جذابی نمایش دهد. رفرشریت این نمایشگر هم 90 هرتز است. بدون شک یکی از مهمترین نقاط قوت این گوشی، دوربین اصلی آن است. دوربین اصلی از سنسور 100 مگاپیکسلی استفاده میکند که به غیر از ثبت عکسهای باکیفیت در محیطهای پرنور، در محیطهای کمنور هم میتواند عملکرد خیلی خوبی داشته باشد. دوربین اولترا واید 5 مگاپیکسلی هم عملکرد خیلی خوبی ندارد ولی در کل کار راهانداز محسوب میشود. دوربین ماکرو 2 مگاپیکسلی هم برای افزایش تعداد دوربین تعبیه شده و نباید انتظار زیادی از آن داشته باشید. دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی هم روی هم رفته میتواند عکسهای رضایتبخشی ثبت کند.
در نهایت باید بگوییم که گوشی آنر X8a مناسب کاربرانی است که میخواهند یک گوشی میانرده با دوربین باکیفیت خریداری کنند. البته این گوشی در زمینههایی مانند نمایشگر، چیپست، سرعت شارژ و دیگر موارد اینچنینی هم اصلا ضعیف نیست. بنابراین بدون شک در این محدودهی قیمتی، گوشی آنر X8a یکی از بهترین گزینهها به حساب میآید.