کتاب در فاصله دو عکاس به بررسی تاریخی و مستند عکاسی در ایران با نویسندگی مهندس سهراب نعیمی میپردازد ، ایشان همچنین در شاخه هنری های تجسمی ( عکاسی ) فارغ التحصیل دانشگاهی هستند و در رشته عکاسی به تدریس در دانشگاه مشغول هستند .
در قسمتی از این کتاب به تلاش ها و زحمات مهندس سید نیما نصیری نائینی ، کارشناس عکاسی خبری و کارشناس ارشد هنر های تجسمی و مهندس تکنولوژی نرم افزار در صنف عکاسی و پیگیری تخلفات و فساد های موجود در اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران تهران پرداخته شده است .
از مشکلات عکاسان با عکاسی پلیس +10 و پیشخوان دولت ، تا عکاس شدن تالار های پذیرایی و معرفی و تحمیل عکاس توسط آنها به عروس و داماد ها .
همچنین در بخشی از کتاب به مدارک تحصیلی هیئت مدیره اتحادیه عکاسان پرداخته شده است و تصاویری از روز انتخابات در اتحادیه عکاسان تهران آورده شده است .
از تشکیل ائتلاف های مختلف همچون نام متشکل از افراد تحصیل کرده تا تشکیل ائتلاف هایی از افراد فاقد تحصیلات مرتبط و رای آوردن آنها در انتخابات صنف عکاسان ، وقایعی خواندنی است که در این کتاب میتوانید آنها را مشاهده و مطالعه کنید .
البته در این کتاب از تاریخ عکاسی و ژول ریشار و عکاسی او در ایران بیان شده و عکاسخانه های قدیمی تا آتلیه های عکاسی حال و مجوز های و جواز ها و پروانه های کسب عکاسی و مشکلات امروز عکاسان .
این کتاب میتواند هم برای افراد حاضر در اصناف و اتحادیه های صنفی و انجمن های عکاسی مورد توجه باشد و هم برای افراد دانشگاهی و محقق و دانشجویان و اساتید دانشگاهی .
آقای مهندس سهراب نعیمی ، کارشناس ارشد رشته عکاسی ، متولد 1361 و نویسنده اولین کتاب خود با نام فلسفه رادیکال هنر در سال 1399 میباشد ، البته نام اصلی ایشان مجید نعیمی است که با نام هنری سهراب مشغول فعالیت هستند .
مهندس سید نیما نصیری نائینی و مهندس سهراب نعیمی هر دو دانش آموخته آکادمی هنری هستند و سال ها در هنر عکاسی و صنف عکاسان فعال بوده و هستند ، در سال 1398 نیز در انتخابات صنف عکاسان تهران به عنوان کاندید حضور داشتند و آقای نصیری یکی از فعالین پیگیر مشکلات صنف عکاسان در سال های 1394 تا 1400 به طور جدی و درخشان بوده اند ، این موضوع باعث شد تا در کتاب دوم سهراب نعیمی ، در فصلی از کتاب که مربوط به تاریخ عکاسی است ، ایشان به آقای نصیری و وقایع صنف عکاسان و تاریخ صنف عکاسی و انتخابات صنف عکاسی و مصاحبه آقای نصیری با سایت فساد نیوز و برخی مسائل مرتبط با آن بپردازند که قسمت هایی از آن در ادامه در زیر درج شده است .
در صفحه 316 کتاب در فاصله دو عکاس آمده است که:
مهندس نیما نصیری نائینی با طرح موضوعات فراوان علمی در زمینه های عکاسی و تصویربرداری به سرعت توانست نقش تعیین کننده و موثری در بسیاری از امور صنفی مربوط به عکاسی ایفا نماید. او ابتدا با پیگیری های قانونیِ فراوان در حوزه های داوری و قضائی توانست از بسیاری از تخلفات صنفی پرده برداری کند و با تدبیر مردان قانون در نظام جمهوری اسلامی، موجب ریشه کن شدن شماری از تخلفات گردید. او همواره به عنوان یک کارشناس عکاسی خبری در ایران تلاش نموده تا با نمایان کردن مشکلات عکاسان و همراهی با بسیاری از دلسوزان صنفی، راه برای پیشرفتِ هر چه بیشتر عکاسان فراهم شود. تدوین و انتشار قرار دادی مدون به منظور بکار گیری آن میان عکاسان و مراجعین، که بسیاری از مسائل حقوقی نیز در آن لحاظ شده است از اقدامات هوشمندانه او بر شمرده می شود. او در سال 1398 خورشیدی طی در خواست شماری از عکاسان، برای حضور در هیئت مدیره اتحادیه عکاسان تهران، کاندیدا شد و بعد از جلسات متمادی با تنی چند از عکاسانِ هم فکر خود که به مانند وی دغدغه ای از باب هنر داشتهاند «ائتلاف نام» را با عنوان کامل (نیک اندیشان مستقل) راه اندازی نمودند. این گروه از هنرمندان، تاریخ سردرگمی هنر عکاسی در ایران را برای نخستین بار با رویکردی که با دلواپسی پیوند خورده است مشخص می نمودند. هنرمندان این گروه تلاش نمودند با بیان طرح ها و ایده های فراوان در زمینه های عکاسی نوین، گفتمان خود را با بیان دغدغه ها پاس دارند. آنها که نا خواسته تبدیل به جنگجویانی درعرصه هنر شدند تا با ادامه راه هنرمندان آگاه و آکادمیکِ قبل از خود بتوانند این مصاف را نیز با سلاح بیان و اندیشه روشن سازند و به گونه ای غیبتِ علم در این عرصه را با دعوت از متخصصین دانشگاهی جبران سازند.
لینک کانال ائتلاف نام
https://t.me/etelafnam
لینک کانال تلگرام رادیو صدای عکاسان
https://t.me/akasanradio
#دانشکده_خبر #دانشگاه_نیما #در_فاصله_دو_عکاس #سهراب_نعیمی #نیما_نصیری #اتحادیه_عکاسان_تهران #کتاب_تاریخ_عکاسی #صنف_عکاسان #اتحادیه_عکاسان #انجمن_عکاسان #کارشناسی_ارشد_عکاسی #کتاب_عکاسی #نویسنده_کتاب_عکاسی