اینم متن رد شبهه توهین های گرگیج لعنت الله علیه
اصلا در زمان نبرد قادسیه و زمان خلافت غاصب دوم هیچ دختری وجود نداشته است که عمر ابن خطاب بخواهد ایشان را به تزویج امام حسین علیه السّلام دربیاورد!
پاسخ علمی به ادعای مولوی گرگیج درباره ازدواج شهربانو
اصل ازدواج امام حسین(ع) با شهربانو تقریبا مورد اتفاق غالب تاریخ نگاران است اما دروغ زشت و فجیع مولوی گرگیج از آنجا رسوا میشود که این ازدواج اصلا و ابدا در زمان جنگ قادسیه نبوده است:
با توجه به اینکه امام حسین(علیه السّلام) در سال 4 یا 5 قمری به دنیا آمده اند، بنابر این روایت، امام حسین(علیه السّلام) هنگام ورود اسرای قادسیه، تنها 10 سال داشته اند.
یزدگرد سوم در سال 11 قمری وقتی که حدود 9 سال داشته به پادشاهی رسیده است. او در زمان جنگ قادسیه نهایتا 13 سال داشته است. فرزند داشتن در چنین سنی منطقی و متداول نیست.
آیا تصور ازدواج برای امام حسین(علیه السّلام) 10 ساله با دختری که اگر به دنیا آمده باشد، کمتر از 2 سال دارد، قابل پذیرش است؟!
از طرفی امام سجاد(علیه السّلام) در سال 38 قمری به دنیا آمده است. حتی اگر فرض چنین ازدواجی نیز محال نباشد، آیا طبیعی است که 23 سال پس از ازدواج، امام سجاد(علیه السّلام) به دنیا آمده باشد؟!
تناقضات موجود در این قضیه، ما را متوجه تحریفهایی می کند که در این ماجرا رخ داده است. با بازخوانی مجدد تاریخ می توان حقیقت ماجرا را کشف کرد.
حقیقت ماجرا این است که :
یزدگرد سوم در سال 632 میلادی (حدود سال 11 قمری) چون کسی از خاندان سلطنتی نمانده بود، او را برگزیده و بر تخت شاهی نشاندند. به قولی وی هنگام بر تخت نشستن 8 سال داشت و به مدت نوزده سال پادشاهی کرد.
تورج دریایی، شاهنشاهی ساسانی، ص 55
بنابراین او در نبرد قادسیه حدود 13 سال داشته و فرزند داشتن برای او قابل تصور نیست. پس چگونه ادعا شده که دختر او اسیر شده است؟!
همچنین حمله اعراب به ایران تنها در یک سال نبوده بلکه بیش از 15 سال طول کشید تا اعراب بتوانند حکومت ساسانیان در نقاط مختلف ایران را از بین ببرند، بنابراین یزدگرد در جنگ قادسیه، مغلوب نشد.
بلاذری تاریخنگار معروف اهل سنت نقل می کند: پس از نبرد قادسیه، یزدگرد سوم 20 سال زنده بود. او پس از قادسیه به مدائن رفت و حدود 7 سال آنجا بود. با ورود اعراب، یزدگرد آنجا را ترک کرد و به سمت اطفهان و سپس اصطخر رفت و در نهایت در حوالی سال 30 قمری در خراسان کشته شد.
او وقتی از مدائن به دیگر شهرهای ایران رفت، در برخی شهرها مورد احترام قرار می گرفت و در آنجا برای او همسر برگزیدند و از آنان صاحب دختر شد. در نهایت در سال 651 میلادی در خراسان به قتل رسید.
این ماجرا آنجا کامل می شود که در کتاب الارشاد شیخ مفید نقل شده:
«اميرالمومنين علی(علیه السّلام) حُريث بن جابر حنفي را به ولایت مشرق فرستاد و او دو دوختر یزدگرد بن شهریار بن کسری را به سوی حضرت مولانا امیرالمومنین علیه السّلام فرستاد. پس یکی از آنان به نام شاه زنان (شهربانو) را به ازدواج فرزندش حسین(علیه السّلام) در آورد که از او زین العابدین(علیه السّلام) به دنیا آمد و دیگری را به ازدواج محمد بن ابوبکر درآورد و قاسم را به دنیا آورد پس این دو (امام سجاد(ع) و قاسم) پسرخاله بودند.»
الارشاد في معرفه حجج الله على العباد شیخ مفید، جلد 2، باب 6 صفحه 139.
نتیجه اینکه ازدواج شهربانو با امام حسین سیدالشهداء در زمان حکومت مولانا امیرالمومنین(علیه السّلام) (حدود سال 37 قمری) و به دستور ایشان واقع شده است و امام سجاد زین العابدین نیز سال 38 به دنیا آمده است.(تاریخ بلاذری که از کتب اهلسنت عمری است)
صدای این ردشبهه در ویدیو و تصویر علامه سنجری اراکی میباشند.