آموزش تعمیر پکیج | تخفیف ویژه در دارالفنون
آموزش تعمیر پکیج در آموزشگاه دارالفنون به صورت صد در صد عملی برگزار می شود. جهت کسب اطلاعات در مورد کلاس ها و ثبت نام در آموزش تعمیر پکیج وارد شوید.
برای تبدیل شدن به یک تکنسین ماهر باید مهارت خود را در زمینههای مختلفی بالا ببریم یکی از این زمینهها شناخت انواع دستگاههای پکیج است دستگاههای پکیج شوفاژ گازی از لحاظ تهویه تشکیل و پایداری شعله مبدل و ظرفیت به چند دسته مختلف طبقه بندی میشوند در ادامه به شناخت انواع پکیج شوفاژ گازی میپردازیم.
سیستمهای گرمایشی یکی از نیازهای مهم بشریت زندگی کردن در دمای مطلوب است این نیاز باعث به وجود آمدن یکی از زیر شاخههای اصلی تاسیسات یعنی تاسیسات تهویه مطبوع شده یعنی فراهم کردن محیط زندگی در دمای مناسب است.
به عبارتی در فصل گرما بتوانیم دمای محیط زندگی را به دمای خنک برسانیم و در فصل سرما دمای محیط زندگی را گرم بکنیم از همین رو تاسیسات تهویه مطبوع دارای دو زیر شاخه اصلی به نام تاسیسات گرمایشی یا حرارتی و یا تاسیسات سرمایشی یا برودتی است برای رفع این نیاز مهم بشریت دستگاههای مختلفی ساخته و روانه بازار شد که میتوان در تاسیسات گرمایشی به پکیجهای شوفاژ گازی داکت اسپیلت موتورخانه و غیره اشاره کرد.
یکی از مهمترین اهداف بشر در ساخت و به روز رسانی این دستگاهها حفظ منابع طبیعی و محیط زیست و همچنین سلامت انسانهاست در سیستمهای سنتی مثل بخاری به علت دائم روشن بودن و مصرف گاز هم منابع طبیعی در معرض خطر و هم محیط زیست در معرض نابودی قرار میگرفت به همین جهت بشر برای گرم کردن محیط زندگی خود از گرم کردن آب استفاده کرد و اولین سیستمها را میتوان موتورخانهها بیان کرد.
اما به دلیل معایبی که این سیستمهای موتورخانه از قبیل جاگیر بودند هزینه بر بودن و اشکالاتی از این قبیل دستگاههای شوفاژ گازی روانه بازار شد و به سرعت توانست جای خود را در بازار پیدا کند همین استقبال عمومی از این دستگاهها باعث به وجود آمدن یک بازار پررونق در ایران و کشورهای دیگر شده است و جوامع امروز بشری به شدت نیازمند تکنسینهای ماهر در زمینه نصب و تعمیرات این دستگاه هستند .