مطلب بهترین اندیکاتور فارکس: https://fxmaxi.com/forex-indicators/
ارتباط با کارشناسان اف ایکس ماکسی: https://fxmaxi.com/telegram/
اندیکاتورهای فارکس (Indicators)، یکی از اساسی ترین اجزای معامله در بازار فارکس محسوب می شوند. اکثر معامله گران و سرمایه گذاران از اندیکاتورها در استراتژی معاملاتی خود استفاده می کنند.
بیش از 1000 اندیکاتور کاربردی را می توان در بازار و بروکرهای فارکس یافت. اما هر معامله گر، طبق سبک معاملاتی و نمادی که برای معامله انتخاب می کند، معمولا از 2 تا 5 اندیکاتور استفاده می کند.
در فارکس، اندیکاتور در واقع ابزاری تکنیکال محسوب می شود که محاسبات و پیدا کردن نقاط ورود و خروج از معامله را برای معامله گران و سرمایه گذاران آسان تر می کند. زمانی که فرصت معاملاتی برای سودآوری در بازار ایجاد می شود، اندیکاتورها نشانه هایی را ایجاد می کنند. با این سیگنال ها می توانید شرایط را بسنجید و وارد معامله شوید.
از آنجایی که هر اندیکاتور فارکس به طور 100% قابل اطمینان نیست و نتایج اشتباه نیز دارد؛ معامله گران معمولا به طور همزمان از بیش از یک اندیکاتور؛ استفاده می کنند. پیدا کردن دو یا چند اندیکاتور که مکمل هم باشند و بتوانند ضعف های یکدیگر را پوشش دهند، یکی از مهمترین اهداف معاملاتی هر تریدر در بازار فارکس محسوب می شود.
اندیکاتورها را می توان از جهات مختلفی دسته بندی کرد. به طور کلی اندیکاتورها در دو دسته Leading [پیشرو] و Lagging [تاخیردار] قرار می گیرند.
اندیکاتورهای پیشرو سعی می کنند روی آینده تمرکز کنند و قیمت نماد را در آینده پیش بینی کنند. اما اندیکاتورهای تاخیردار، روی گذشته تمرکز دارند و برای تایید ترندها و رویدادهای رخ داده، بسیار کاربردی هستند.
همینطور، شما می توانید اندیکاتورها را در 4 دسته زیر تقسیم بندی نمایید:
1#: اندیکاتورهای ترند
2#: اندیکاتورهای اندازه حرکت «Momentum»
3#: اندیکاتورهای مبتنی بر حجم معامله
4#: اندیکاتورهای نوسان
00:00 مقدمه
00:27 معرفی مهمترین اندیکاتورهای فارکس
06:50 اندیکاتور فارکس چیست؟
08:30 انواع اندیکاتور در فارکس
09:40 میانگین متحرک
11:21 اندیکاتور باندهای بولینگر
11:42 شاخص قدرت نسبی
12:30 اندیکاتور محدوده واقعی میانگین
ویدئوهای مرتبط
آموزش متاتریدر 4 آلپاری: https://www.aparat.com/v/YFS8d
آموزش متاتریدر 4 آمارکتس: https://www.aparat.com/v/C8RKB