حتما شما هم این جمله رو شنیدین: “با توجه به ضریب هر درس در کنکور برنامه ریزی کن” واقعیت اینه که ضرایب دروس ریاضی در کنکور ثابت نیستند. در واقع هر زیر گروه رشته ریاضی، ضریب مخصوص به خودش رو داره.
در این مقاله ما زیر گروه های رشته ریاضی و ضرایب دروس کنکور ریاضی رو به صورت موشکافانه در قالب یک ویدئو بررسی کردیم. پیشنهاد میکنیم این ویدئو رو تا انتها تماشا کنین تا جواب تمامی سوال هاتون درباره ضریب درس های رشته ریاضی در کنکور رو بگیرین.
بعد از اینکه نتایج کنکور اعلام میشه و افراد میتونن کارنامه های کنکورشون رو ببینن. قبل از اینکه خوشحال یا ناراحت بشن یک سوال ذهنشون رو مشغول میکنه و اونم اینه که: رتبه من کدومه؟
در کارنامه کنکور سراسری سه رتبه مجازا برای شما تغیین شده. آخه مگه میشه؟ چطور ممکنه در یک آزمون یک بار شرکت کرد و رتبه های متفاوتی به دست آورد؟
داستان از این قرار هستش که سازمان سنجش رشته های کنکور ریاضی رو در سه دسته جدا طبقه بندی کرده. که به این دسته بندی ها زیر گروه میگیم. هدفش از این کار این بوده که مثلا: کسی که میخواد مهندسی برق بخونه باید در درس های ریاضی و فیزیک خیلی قوی تر باشه تا درسی مثل شیمی.
حالا سازمان سنجش میگه من برای درس های ریاضی و فیزیک اهمیت بیشتری در کنکور قائل میشم و این اهمیت دادن رو با اختصاص دادن عددی به هر درس به اسم ضریب انجام داده.
بنابراین شما باید در درجه اول بررسی کنید، رشته ای که بهش علاقه دارین در کدوم زیر گروه هستش. در مرحله بعد بررسی کنین ضرایب دروس مختلف در این زیر گروه به چه صورت هستش.
هدف از این کار چیه؟ هدف اینه که بدونین برای قبولی در رشته مورد علاقه تون کدوم درس ها مهم تر هستند. و در برنامه ریزی تون برای کدوم درس ها باید وقت بیشتری رو در نظر بگیرین.
پس بریم زیر شاخه های رشته ریاضی رو با هم بررسی کنیم.
لینک مقاله این ویدئو در وب سایت گروه مشاوره ای رابین:
https://rabinedu.com/mathematics-subgroup/
ارتباط با ما:
ثبت نام مشاوره و برنامه ریزی کنکور: https://rabinedu.com/shop/
تلفن تماس: 28425057 - 021
پشتیبانی واتساپ: 3669792 - 0937