تسبیحات امیرالمومنین علیه السلام:
بعد از هر نماز
10 بار سبحان الله
10 بار الحمدلله
10 بار الله اكبر
10 بار لا اله الا الله
فضيلت اين تسبيحات
اميرالمؤمنين عليه السلام به براء بن عازب فرمودند:
هر كس اين تسبيحات را بعد از هر نماز بخواند، خدا هزار بلاي دنيوي را از او دور مي كند، كه آسان ترين آن بازگشت از دين است
و در آخرت براي او هزار منزلگاه آماده مي كند كه يكي از آن منزلت ها مجاورت رسول خدا صلي الله عليه و آله است.مستدرك الوسائل/ ج5 / ص82
یازدهم شعبان سال 33هجری قمری، شبيه ترين مردم به خاتم الانبياء صلى الله عليه وآله سرورما حضرت علی اكبر عليه السلام به دنيا آمدند.
نام آن حضرت "علی" بود و كنيه ایشان طبق فرمايش حضرت صادق عليه السلام #اباالحسن است.
حضرت_علی_اکبر علیه السلام در روز عاشورا 28سال داشتند ومانند برادر بزرگوارشان امام سجاد علیه السلام با یکی از دختران امام حسن مجتبی علیه السلام ازدواج کردند و همسرشان جزء اسراء آل الله بودند و در مسیر اسارت #شهیده گشتند.
نام مبارک مادر حضرت علی اکبر علیه السلام حضرت #لیلی_بنت_ابی_مرة بن عروة بن مسعود بن معبد ثقفی است اما به کنیه #ام_لیلا شهرت دارند.
#جد مادری ایشان جناب عروة بن مسعود یکی از سادات اربعه دراسلام است. او از بزرگانی بود که رسول خدا صلی الله علیه وآله وی را شبیه ترین مردم به عیسی بن مریم نامیدند و فرمودند او نیز مانند یکی از انبیاء قوم خود را بخدا دعوت کرد و او را کشتند...
#عمه بزرگوارحضرت ام لیلا یکی ازهمسران امیرالمؤمنین علیه السلام بنام #ام_سعید_بنت_عروة بن مسعود بوده اند. و #نفیسه_بنت_امیرالمؤمنین علیهماالسلام را به دنیا آوردند.
مستدرکات علم رجال ج8 ص600
در بسیاری ازمقاتل تصریح شده که #حضرت_ام_لیلا سلام الله علیها در کربلا حضور داشته اند.
از طرفی نیز حضور #جناب_ام_لیلا در کربلا دلیل نمیخواهد، چراکه امام حسین علیه السلام همه خاندانشان، از زنان و فرزندان را همراه خود به مکه و ازآنجا به کربلا بردند.
بنابراین اگر گفته شود که یکی از همسران آن حضرت در کربلا نبوده است، این مطلب دلیل میخواهد و اصل حضور این بزرگواران قطعی است مگر اینکه خلافش ثابت شود. همچنین اگر حضرت ام لیلا درمدینه و یا درمکه مانده بودند باید مورخین ذکر میکردند اما قائلی ندارد.
در روز عاشورا هنگامی که حضرت علی اکبر علیه السلام به میدان جنگ رفتند مادرشان از دور شهادت فرزند برومند را دیده و فریاد میزدند: "واولداه واعلیا" وتا آخر زندگی شبانه روز درفراق او گریه میفرمودند.
مناقب ج4 ص109
سحاب رحمت ص449_475
معالی السبطین 372-384