علیرغم اینکه این یک سنت دیرینه در جهان اسلام است، عید قربان موجب خشم فعالان حقوق حیوانات میشود که رفتار وحشیانه با حیوانات را تعبیر میکنند. فقط در پاکستان نزدیک به ده میلیون حیوان در روزهای عید قربانی میشوند که بیش از 2 میلیارد دلار هزینه دارد
علیرغم بحث در مورد رفاه حیوانات که با چنین کشتار گستردهای ایجاد میشود، نکته عید قربان برای بسیاری از مسلمانان جشن گرفتن برای کشتار و مرگ حیوانات است.[5]
ذبح حیوانات در روز عید قربان در مکان عمومی و تماشای کودکان
برخی ریشه عید قربان را به عنوان عملی خرافی در اعتقادات گذشته که برای خوشنودی بتها و خدایانشان بود عنوان کردند.
ذبح حیوان در جهان اسلام به شکل زجرکش کردن حیوان صورت میگیرد. در صورتی که حیوانات عصب دارند و درد را احساس میکنند بریدن گلوی آنها و ذبح اسلامی بی رحمانه است.
عیدی برای مسلمانان برگزار میشود و مملو از حیوان آزاری / قتل حیوانات بی گناهی است که بهطور وحشیانه در مکانهای عمومی کشورهای اسلامی بسته و ذبح میشوند. چگونه این رنج، شکنجه و مرگ همان چیزی است که خدای مهربان میخواهد ؟مردم بهطور باورنکردنی توسط دین و آنچه کتابهای «مقدس» آنها به آنها میگوید و میگویند شستشوی مغزی مییابد، آنها حتی اعمال بد و شیطانی را به نام خدا انجام میدهند. بسیار غمانگیز و چیزی که بسیاری از هندوها نسبت به آن اعتراض میکنند زیرا حیوانات برای آنها مقدس هستند.
PETA، بزرگترین سازمان حقوق حیوانات در جهان، استدلال میکند: «راههایی که گاو، گوسفند، بز و سایر حیوانات برای پرورش، جابجایی، حمل و کشتار برای غذا تهیه میشوند، ذاتاً بی رحمانه است.»