تشخیص به موقع سرطان | تشخیص سرطان با روش های جدید
تشخیص سرطان
تشخیص سرطان چیست
Cancer diagnosis چگونگی تشخیص سرطان: پیش از اینکه به تشخیص سرطان و راههای آن بپردازیم، خالی از لطف نیست که بدانیم سرطان چیست و چگونه بدن بیمار را درگیر می کند و ما چگونه با تشخیص به موقع سرطان می توانیم در بهبودی بیماران یاری رسانیم. سرطان می تواند از هر جای بدن انسان شروع شود که از تریلیون ها سلول تشکیل شده است. بسیاری از سرطان ها تومورهای جامد تشکیل می دهند که توده های بافتی هستند و تومورهای سرطانی بدخیم می توانند به بافت های مجاور گسترش یافته و تومورهای جدیدی را به دور از تومور اصلی تشکیل دهند. بنابراین، تشخیص سرطان در زمان مناسب و پیگیری راه های درمان سرطان می تواند در راستای پیشگیری از گسترش بیماری بسیار موثر واقع شود.
https://arvinscreening.com/cancer-diagnosis/
روش های تشخیص بیماری سرطان شامل مواردی مانند عکسبرداری، تست های آزمایشگاهی، نمونه برداری از تومور، آندوسکوپی، جراحی یا آزمایش های ژنتیک می باشد.
تست های آزمایشگاهی
عکس برداری تشخیصی
آندوسکوپی
آزمایش های ژنتیک
/arvinclinics/
نمونه برداری تومورها
تشخیص سرطان و نحوه ی واکنش بدن به سرطان سرطان زمانی رخ می دهد که سلول های غیرطبیعی و خارج از کنترل تقسیم می شوند. بعضی از سرطان ها ممکن است در نهایت به بافت های دیگر گسترش یابند یا به اصطلاح متاستاز دهند. بیش از 200 نوع مختلف سرطان وجود دارد. بدن ما از بیش از صدها میلیون سلول تشکیل شده است. تشخیص سرطان با تغییر در یک سلول یا گروه کوچک سلول شروع می شود. معمولا، ما تنها تعداد مناسب هر سلول را داریم و این موضوع به این دلیل است که سلول ها سیگنال هایی را برای کنترل چگونگی تقسیم سلولی تولید می کنند. اگر هر کدام از این سیگنال ها معیوب و یا از دست رفته باشد، سلول ها ممکن است شروع به رشد و گسترش کنند و یک توده را تشکیل دهند. تومور اولیه جایی است که سرطان شروع می شود. برخی از انواع سرطان ها، به نام لوسمی، از سلول های خونی شروع می شوند. آن ها تومورهای جامد را تشکیل نمی دهند و در عوض، سلول های سرطانی در خون و گاهی مغز استخوان ایجاد می کنند. برای آغاز سرطان، تغییرات خاصی در درون ژن های یک سلول یا یک گروه از سلول ها رخ می دهد.
هفت علامت هشدار دهنده در تشخیص سرطان
علائم تشخیص سرطان
انجمن سرطان آمریکا این هفت نشانه را به عنوان هفت نشانه اولیه تشخیص سرطان اعلام کرده است:
تغییر در عادت های مثانه و یا روده
زخمی که بهبود نمی یابد.
خونریزی و یا ترشح بدون دلیل مشخص و غیر طبیعی
به وجود آمدن توده و یا بافت های سفت در پستان، بیضه ها و یا هر جای دیگر
سوء هاضمه و یا اشکال در بلع
تغییرات قابل توجه و واضح در اندازه، رنگ، شکل و یا ضخامت زگیل، خال، و یا زخم های دهان
سرفه های آزار دهنده و یا گرفتگی صدا
علائم زیر نیز می توانند نشانه تشخیص برخی سرطان ها باشند:
سردرد مداوم
از دست دادن غیر طبیعی و غیر قابل توضیح وزن و یا از دست دادن اشتها
درد مزمن در استخوان و یا هر بخشی از بدن
خستگی، تهوع و یا استفراغ مداوم
تب با درجات پایین و به صورت مداوم (چه ثابت و چه متناوب)
عفونت های مکرر
علائم تشخیص سرطان:
آزمایشات تشخیص سرطان پس از ظهور علائم سرطان انجام می شود. علائم بالینی سرطان گاهی اوقات می تواند بدون هشدار پیشرفت کند اما اکثر موارد علائم هشدار دهنده دارند. هر چه زودتر علائم احتمالی سرطان را تشخیص داده شود، احتمال درمان موثر افزایش می یابد در نتیجه شانس زنده ماندن بیشتر می شود.
علائم تشخیص سرطان شامل موارد زیر می باشد:
کاهش وزن
عرق شبانه
مشکلات گوارشی در تومورهای معده
تب مکرر
خستگی های شدید
درد
تغییرات پوستی
تنگی نفس
خونریزی های غیرعادی
توده های قابل لمس در بدن
افسردگی