معافیت رفلاکس معده
معافیت زخم معده و چگونگی آن
معافیت زخم معده را شاید بتوان از جمله معافیت هایی بدانیم که بسیار شایع است. البته بسیاری از افراد جامعه و مشمولان سربازی نمی دانند که بر اساس مشکل زخم معده امکان دریافت معافیت دائم یا معافیت از خدمات رزمی را دارند.
از این رو ما در این مقاله مرکز مشاوره آویژه به دنبال این هستیم که بدانیم معافیت زخم معده دقیقا چیست و چه شرایطی دارد؟
در واقع بسیاری از افراد جامعه و مشمولان خدمت سربازی نمی دانند که در آیین نامه پزشکی سازمان نظام وظیفه چیزی تحت عنوان معافیت سربازی زخم معده وجود دارد. بنابراین در ادامه سعی می کنیم شرایط این معافیت سربازی و جنبه های مختلف آن را مورد بررسی قرار دهیم، همچنین شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر از مشاوران گروه آویژه کمک بگیرید.
معافیت زخم معده و شرایط آن
معافیت زخم معده بر اساس بند 5 بخش بیماری های دستگاه گوارش و جراحی های عمومی مورد بررسی قرار گرفته است. اگر بخواهیم به صورت خلاصه بگوییم معافیت زخم معده بر اساس شرایط مشمول می تواند به صورت دائم و یا معافیت از خدمات رزمی صادر شود. بر این اساس معافیت زخم معده به شرح زیر خواهد بود:
شرایط زخم معده و دستگاه گوارشنوع معافیتهر نوع زخم دستگاه گوارش در موارد دارای عارضه (خونریزی، سوراخ شدگی و ... )معافیت دائمهر نوع زخم دستگاه گوارش در موارد بدون عارضهمعافیت از خدمات رزمی
همچنین در بند 4 همین بخش از آیین نامه پزشکی سازمان نظام وظیفه به بیماری مهم دیورتیکولهای مری، معده، اثنی عشر و دیورتیکولوز اشاره شده است. یکی از مسائل پزشکی که در خصوص این بیماری وجود دارد این است که دیورتیکولهای مری یا معده موجب بازگشت غذای هضم شده به مری شده که می توان آن را چیزی شبیه به رفلاکس معده دانست.
از این رو اگر بخواهیم ساده تر عنوان کنیم معافیت پزشکی رفلاکس معده زمانی امکان پذیر است که رفلاکس معده ناشی از دیورتیکولهای مری یا معده باشد. در این صورت این معافیت به صورت دائم برای مشمول صادر خواهد شد.
مراحل پزشکی دریافت معافیت زخم معده
برای گرفتن معافیت زخم معده لازم است فرد مورد آزمایش و معاینه های خاصی قرار بگیرد تا ثابت شود این بیماری در بدن وی وجود دارد و مانع از اعزام به خدمت سربازی می شود. از این رو لازم است فرد مراحل پزشکی خاصی را پشت سر بگذارد تا این مسئله اثبات شود.
نکته ای که باید بدانید این است که مشکلی مانند زخم معده یک امر کاملا مشخص و غیر قابل انکار است. از این رو با انجام یک سری آزمایشات خاص می توان صراحتا وجود یا عدم وجود این بیماری را مشخص کرد و میزان آن را نشان داد.
برای این کار لازم است فرد در سه مرحله، معاینات و آزمایشات پزشکی را پشت سر بگذارد:
معاینات اولیه توسط پزشک معتمد
معاینات تخصصی و آزمایشات لازم توسط بیمارستان نیروهای مسلح
بررسی مدارک پزشکی و آزمایشات توسط کمیسیون تخصصی پزشکی سازمان نظام وظیفه
معاینات اولیه توسط پزشک معتمد
مرکز مشاوره آویژه
https://avije.org/%d9%85%d8%b9%d8%a7%d9%81%db%8c%d8%aa-%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c-%d8%b2%d8%ae%d9%85-%d8%af%d8%b3%d8%aa%da%af%d8%a7%d9%87-%da%af%d9%88%d8%a7%d8%b1%d8%b4/
با مشاوران آویژه همراه باشید
https://avije.org/
#معافیت_پزشکی_زخم_معده #مشاوره_آویژه #مشاوره_سربازی #معافیت_کفالت #کفالت_پدر #کفالت_مادر #مشاوره_نظام_وظیفه #معافیت_سربازی #کفالت_برادر #معافیت_پزشکی #امریه_سربازی #کسری_خدمت #معافیت_تحصیلی